Blogs

Jul på godt og ondt ...

Børn glæder sig i denne tid

For nylig læste jeg en post på facebook om en 10-årig, der havde åbnet en pakke under juletræet.
Han gemte den i håbet om, ingen ville opdage det.

Forældrene fandt naturligvis ud af det, og da han blev konfronteret med det, nægtede han alt.

Nu bliver der så spurgt i ovennævnte post, hvad, andre ville synes, var en passende straf for den 10-årige. Som du sikkert kan gætte ...

Giver det Carte Blanche at være Særligt Sensitiv?

For nylig blev jeg lettere provokeret af endnu en, der syntes andre mennesker skulle tage særligt hensyn, når vedkommende nu var Særligt Sensitiv. Især fordi der implicit i fortællingen lå, at andre mennesker var det direkte modsatte - nærmest ufølsomme, kolde og ligeglade. 

Har du overvejet hypnose? ...

Få hjælp fra dit ubevidste sind

HypnoseFor nogle år siden gik jeg ned med stress. Jeg var fuldstændig udbrændt og helt uden for pædagogisk rækkevidde. Heldigvis for mig havde jeg adgang til Michael, og hans særlige evner indenfor hypnose.

Når jeg var fanget i angst og håbløshed, var det hans stemme ...

 

Det er jul - det er cool

Glædes du i julen?

En julehilsenVi glæder os i denne tid, nu falder julesneen hvid – eller faktisk glimrer i hvert fald sneen med sit fravær. 

Julen er over os og således også hygge og samvær i familiens skød. Selvom hygge og samvær er en stor del af hele julens koncept, er det ikke helt så idyllisk for alle.

Skænderier over gamle uindfriede forventninger og frustrationer kommer op til overfladen. Dramaer, spændinger og konflikter får ...

Det er da løgn...?

Enneagram Trainer - fleksiba.dk

Vores største rædsel er...

Første gang jeg hørte om det, tænkte jeg: Det er da løgn ...

næste gang tænkte jeg: Det er da løgn - forhåbentlig ...

Dernæst tænkte jeg: Arrrh, der er måske noget om det ...

Hånden på hjertet - er du i virkeligheden stadig pert?

Michael Smith Toftebjerg - fleksiba.dkDa det at være pert tilsyneladende stadig er et tabu-emne, er det er svært at vurdere, hvormange der egentligt er. Ud fra det stigende antal personer, der nu åbent erkender, at de tidligere har været perter, må det dog vurderes, at der har været og stadig er betydeligt flere perter end umiddelbart antaget.
 

Eksisterer ondskab

Albert EinsteinUniversitets-professoren udfordrede sine studerende med dette spørgsmål: "Skabte Gud al ting, der eksisterer?"
En studerende svarede modigt, "Ja, det gjorde han!"

"Gud skabte al ting?" spurgte professoren.
"Ja", svarede den studerende.

Dur jeg overhovedet til noget?

Er et spørgsmål, der af og til dukker op hos de fleste af os. Ikke nødvendigvis fordi andre fortæller os, at vi ikke dur, mere fordi vi af uransagelige årsager har en selvdestruktiv side. En side, der har en trang til at pille os ned, når vi bliver enten for overmodige, dygtige eller succesrige. 

Abonnér på RSS - blogs
randomness