Konflikthåndtering og mægling

Printervenlig versionSend som emailPDF-version

- sådan tackler du konflikter og får det fulde udbytte af dem 

Sådan opstår en konflikt

Konflikter i hverdagen er ofte mere reglen end undtagelsen. De opstår hele tiden, og sommetider kan det være lidt svært at se, hvad den positive hensigt er med dem. 
 

 Da mange føler sig truet af konflikter og ikke bryder sig om dem, kan det være fristende at tro på, at konflikter er tidsrøvere, der ikke skal have opmærksomhed eller prioritering. Derfor forsøger vi ofte på bedste vis at slippe uden om konflikter eller tie dem ihjel.
 

Kunsten at være konfliktmægler

Alligevel er det sådan, at du får god mulighed for at udvikle dig og lære nyt, når der er konflikter og kaos. 

Bliver en konflikt ikke afklaret, opstår der en mistrivsel, som kan blive en flaskehals i enhver organisation.

Bliver den derimod løst på en ligeværdig og respektfuld måde, styrkes båndet mellem de implicerede parter, hvilket hurtigt giver synlige resultater på bundlinjen.
 

Som leder kan du derfor lige så godt, først som sidst, lære hvordan du tackler konflikterne på en inspirerende, udviklende og motiverende måde.

Ved at forfine dine evner for hvordan du får et lærerigt og udviklende udbytte ud af enhver konflikt, frem for at forsøge at undgå den, vil du fremme og styrke både dine professionelle og private relationer.

Du vil fremstå som en langt mere troværdig og autentisk leder, der er ønskværdig at følge og arbejde sammen med. 
 

Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi har gennem årene arbejdet med konflikthåndtering og mæling på mange forskellige planer.

Hver gang bliver vi overraskede over at se, hvor lidt der egentlig skal til for at mestre kunsten at være en konfliktmægler, der med pondus og autoritet tager lederskabet til sig. 

 

Vi kommer ud i din virksomhed

Bestil dit personlige forløb som VIP-dage eller lad os komme ud og vise dig i praksis, hvordan du løser de konflikter, der allerede nu er en stopklods for den gode virksomhedsånd og resultaterne.

Du kan også bestille os til at lave en workshop, der ruster dine medarbejderer eller kolleger til at tackle enhver konflikt, og hver gang øge succeskriterierne for et endnu bedre samarbejde.

Vi tilpasser en konfliktløsningsmodel, der passer præcist til dig og din virksomhed, og du vil blive klædt på til at få det bedst mulige ud af enhver konflikt, stor som lille.

 

Du kontakter os her

Kontakt Flekisiba.dk

hvorefter vi sender dig nogle forslag til, hvornår vi kan mødes og få et overblik over dine ønsker.  

Vi glæder os til at samarbejde med dig.

 

PS. Der er ingen grund til at tabe mere kostbar tid på unødige konflikter. Lad os hjælpe dig, fordi du gerne vil have, at hverdagen skal være så let og ubesværet som muligt, så der er tid til at fordybe dig i det arbejde, der giver dig størst udbytte på den lange bane.

 

 

Artikler

Her kan du læse artiklen Kreative ledere styrer for vildt

og nogle af vores øvrige artikler, kan du læse her.

 

 

randomness