Formidler Uddannelser

Printervenlig versionSend som emailPDF-version

- at formidle og undervise med autencitet og troværdighed

Michael Smith Toftebjerg

Vidste du,

at evnen til at undervise og stå på en scene i det hele taget, 

er et af de største kriterier, der bliver udvalgt efter i erhvervslivet?

at du kan risikere at miste dit drømmejob, alene på den konto?
 

Den selvtillid, selvværd og karisma, der automatisk følger med, når du formår at indtage en scene med autencitet og troværdighed, er guld værd for enhver virksomhedsejer.
 

En Formidleruddannelse hos os, giver dig langt mere end bare det, at kunne stå på en scene. Derudover åbner uddannelsen døre til mange andre erhverv, end kun det at undervise.

 

Vil du have adgang til de muligheder en uddannelse som Formidler giver dig?

Brænder du for at komme til at undervise, og har du ikke helt de fornødende metoder til at formidle dine budskaber, er en uddannelse som Formidler og Trainer et rigtig godt udgangspunkt.
 

Hvor selvsikker er du nu, når du går på scenen og indtager din plads på podiet? Ved du allerede inden du starter, at du bare kommer til at køre med klatten, og dine deltagere bare vil elske dig, og alt hvad du står for? Eller har du en lille nogen gange stor knude i maven af tvivl og frygt for, om du kommer til at gøre det godt nok, eller om du oh ve og skræk i virkeligheden ikke er god nok?
 

Hvis du har det som mange andre ellers kompetente og professionelle mennesker, falder du i den sidste kategori oftere, end det er ønskværdigt, når det drejer sig om at stå ansigt til ansigt med en stor som lille samling af mennesker. Over for et publikum, der har en eller anden forventning til dig som Formidler, er det absolut ikke den mest hensigtsmæssige tilstand at arbejde ud fra.
 

Det er desværre ikke alle forundt at have det som et medfødt talent bare at kunne rejse sig og jonglere med retorik og andre sproglige færdigheder. Heldigvis er det noget du nemt kan lære at tackle og få et afslappet og endda glædesfyldt forhold til. Med nogle få teknikker kan du blive en excellent Formidler, Foredragsholder og Trainer.

 

Attitude, empati og indføling

At være en succesfuld og kompetent Formidler er mere end stå foran dit publikum og sige nogle bevingede ord. Det handler også om din personlighed, pondus og attitude.  Faktisk behøver du ikke engang at være en garvet underviser, for at være succesfuld og vellidt. Selvom det naturligvis også er vigtigt at kunne dit stof så godt, at du ikke behøver at ty til dine notater i en uendelighed. Nogle af de vigtigste ingredienser er, at du er engageret, passioneret og nærværende. At du med empati og indføling, gør flittigt brug af dine evner for, at kunne sætte dig i dine deltageres sted. Derefter er det ganske let at motivere og begejstre dine deltagere. 
 

Britta Smith Toftebjerg

Ønsker du at blive en efterspurgt foredragsholder eller underviser, er det både vigtigt: 

 • at du forstår at give dine deltagere, det de har brug for, på den måde de har brug for det på 
 • at du kender din foretrukne undervisningsstil, så du føler dig som en fisk i vandet, og fanger dine deltageres opmærksomhed uden at skulle anstrenge dig ud over din egen evne

Der er ikke et øje tørt, når du med passion og smittende entusiasme kommer hele vejen rundt om dit emne, og til slut får rundet af med en god konklusion, der giver stof til eftertanke. 

Alt det lærer du hos os.
 

Her kan du læse min blog om, hvad der fik mig til at tage uddannelsen som Formidler og Trainer.

 

 

 


Det bedste af det hele er,

at du efter forløbet kan tjene hele uddannelsen hjem igen,

bare ved at holde en enkelt 1-dags workshop.  

 

 

 

To modeller med forskelligt fokus

Mette Strange - Britta Smith Toftebjerg

I modsætning til mange traditionelle formidler og trainer uddannelser går vi i dybden og arbejder med dine personlige kernekompetencer og problematiker.

Frem for at skyde med spredehagl giver vi dig præcis det, du har brug for på din karriere og udviklingsvej. 

Vi har splittet uddannelsen op i to forskellige forløb, der har fokus på henholdsvis selve undervisningsformen og på det faglige indhold, 

Du kan vælge kun det ene forløb eller begge afhængigt af, hvilken viden og erfaring, du har i forvejen.

 

De to uddannelses forløb er bygget op således:

 1. Almen Formidler (fokus på form og metode)
  En uddannelse både for dig, der gerne vil i gang med at undervise og formidle, og for dig, der allerede har erfaring med undervisning, og ønsker nogle nye værktøjer og metoder.Uanset om du har stået på en scene før eller ej, er dette uddannelsen, der giver dig et stærkt fundament og en rigtig god balast. Du læser mere her.
   
 2. Fag Formidler (fokus på det faglige indhold)
  Denne uddannelse er en overbygning af den Almene Formidler uddannelse og kan tages i forlængelse heraf eller for sig selv, hvis du allerede er uddannet Formidler eller Trainer.
  Vi har delt den op i følgende fagspecifikke områder:

 

Almen Formidler

Læs mere om den Almene Formidler-uddannelse her: Almen Formidler

Christia Due Jensen - Britta Smith ToftebjergForm

Den Almene Formidler forløber over 12 dage fordelt på:

 • 3 undervisningsmoduler (3x3 dage)
 • 1 certificeringsmodul (3 dage)

Derudover er der hjemmearbejde og øvegrupper mellem alle modulerne, så du får rig mulighed for at få stoffet godt indarbejdet.

Deltagerforudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger, udover din egen lyst til at blive underviser og formidler.

Certificering

Når du har gennemført uddannelsen, kan du vælge at supplere med en certificering. Du vælger selv, hvornår du er klar til at tilmelde dig et certificeringsmodul.

Forudsætninger for certificering

Du skal have deltaget i minimum 15 timers øvegruppe på uddannelsen
Læs mere om certificeringer her.

 

Fag Formidler

Charlotte - fleksiba.dk

Læs mere om fagmodulerne her: Enneagram Trainer og NLP Trainer

Form

Den fulde uddannelse forløber over 6 dage fordelt på:

 • 1 undervisningsmodul (3 dage)
 • 1 certificeringsmodul (3 dage)

Deltagerforudsætninger

For at kunne deltage på disse uddannelser kræver det, at du har taget vores uddannelse som Almen Formidler (med eller uden certificering). Deltagelse på Enneagram Trainer kræver endvidere, at du som minimum har taget vores Enneagram Master og Business Coach uddannelse (med eller uden certificering) eller tilsvarende.
Deltagelse på NLP Trainer kræver endvidere, at du som minimim har taget en NLP Master Coach uddannelse (med eller uden certificering) eller tilsvarende.

Certificering

Når du har gennemført uddannelsen, kan du vælge at supplere med en certificering. Du vælger selv, hvornår du er klar til at tilmelde dig et certificeringsmodul.

Forudsætninger for certificering

Du skal være certificeret Almen Formidler

Du skal minimum være certificeret Enneagram Master og Business Coach (Enneagram Trainer) eller certificeret NLP Master Coach (NLP Trainer).

Læs mere om certificeringer her.
 

Praktiske detaljer

Tid: kl. 09:00 – 16:00 alle dage

Sted: København

Pris: Excl. moms og inkl. forplejning

Den Almene Formidler uddannelse: 3 undervisningsmoduler - kr. 17.497
Fag Formidler uddannelse: 1 fag modul - kr. 4.497
Certificering: 1 certificeringsmodul - kr. 4.497

Undervisere: Britta & Michael Smith Toftebjerg

Koordinator: Michael Smith Toftebjerg

 

 

Jeg vil gerne vide mere

Har du brug for flere oplysninger, end du umiddelbart kan finde her på siden, er du er velkommen til at kontakte os her:

 

 

Jeg vil gerne tilmelde mig 

Herligt. Du finder datoer og tilmelder dig her: 

Tilmelding Trainer - fleksiba.dk

 

Vi ser frem til at være en del af din rejse ind i formidlingens kunst