Det er jul - det er cool

Printervenlig versionSend som emailPDF-version

Glædes du i julen?

En julehilsenVi glæder os i denne tid, nu falder julesneen hvid – eller faktisk glimrer i hvert fald sneen med sit fravær. 
 

Julen er over os og således også hygge og samvær i familiens skød. Selvom hygge og samvær er en stor del af hele julens koncept, er det ikke helt så idyllisk for alle.

Skænderier over gamle uindfriede forventninger og frustrationer kommer op til overfladen. Dramaer, spændinger og konflikter får næring ud fra ganske små ting, der aldrig ville få lov at fylde i hverdagen.
 

Alene planlægningen af julen, kan blive den rene balancegang, der handler om at indfri alles ønsker og samtidig undgå at gøre nogen vrede, sure eller kede af det. For ikke at nævne selve juleaften hvor alle er samlet, og uagtet humør, træthed og andre følelsesmæssige tilstande, er der dømt:
 

hyg dig så – det er jul!” 


Heldigvis er det for de fleste en dejlig højtid, og alt ender som regel i fryd og gammen.
 

Skulle du dog alligevel ønske dig en manual til at manøvre let og ubesværet igennem julen og andre sammenkomster, kan vi anbefale vores uddannelser i Enneagrammets visdom.
Med Enneagrammet i både baglommen og hjertet, har du alt, hvad du behøver for at tackle alle julens glæder og strabadser.
Det behøver ikke at være svært.
 

Så kom glad og bliv klogere på dig selv og dine relationer.

Du læser mere om vores Enneagramuddannelser her: Enneagramuddannelser
Og du tilmelder dig her: Tilmeld mig
 

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Kærlige hilsner
Michael og Britta

PS. Du kan se en lille julevideohilsen her.

 

 

Tilføj kommentar

randomness